MASTER_HD_MAJ_WEB

Eenvoud is
de hoogste verfijning

Natuurlijk, Klassiek en Modern, Delen, Genot, Eenvoud… Deze begrippen liggen ontegensprekelijk aan de basis van de keuken van Le Coq aux Champs. Zuivere en eerlijke gerechten, bereid met superieure, ongecompliceerde of zeldzame producten die onbevooroordeeld en harmonieus bij elkaar passen en het resultaat zijn van gepassioneerd vakmanschap.
Een Smaak die Christophe Pauly met elke kruidenvibrato nog iets hoger tilt.
Een ontwerp dat onafgebroken tot zijn essentie wordt verfijnd en uiting geeft aan grote Emoties.
michelin-1star
gm-4toques-chef2023-fr
north-sea-b
cp-logo
mastercooksofbelgium

Reserveren

Foto’s

01

AANBIEDEN

Wil u een vriend, een klant, … aan onze tafel uitnodigen?
Meer info

02

SLAPEN

Enkele hotels en gastenkamers in de buurt
Meer info

Contact

Rue du Montys, 71
4557 Soheit-Tinlot
België

Telefoon: +32 85 51 20 14

E-mail: info@lecoqauxchamps.be

Bankrekening: BE27 0019 4969 7673

Sluitingsdagen
Woensdag middag, zaterdag, zondag, maandag middag

Perscontact
Marylin Herrmann: 0477673618

Sluiting

25 december
Van 30 december tot 07 januari
Open tussen Kerstmis en Nieuwjaar

Van 20 april tot 28 april
Van 13 juli tot 28 juli
Van 26 oktober tot 03 november