Menu
Catherine en ik stelden ons het restaurant voor als een tijdloze bubbel, levendig, spontaan en warm. Een culinair huis van gastronomische hoogstandjes, passie en emotie. Ons ambitie is om je het beste van onszelf te geven om het je naar de zin te maken.
Samen met ons team hebben we een reeks ervaringen bedacht die zijn geïnspireerd op het seizoen, de zee, het land, onze producenten, onze reizen en onze identiteit.
Om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo aangenaam mogelijk is, vragen we u om ons aan het begin van uw maaltijd te informeren over eventuele allergieën of intoleranties en te kiezen voor hetzelfde aantal gangen per tafel.
We wensen je veel plezier met je bezoek.
Catherine, Christophe en het hele team.
Menu’s worden geserveerd voor de hele tafel – wijzigingen in het menu moeten aan het begin van de maaltijd worden aangevraagd en kunnen een toeslag tot gevolg hebben.
Asperges de Stephane Longlune 35€
Amandes – Maquée de chèvre – Muscovado…
Jardinière de homard aux algues et citron 55€
Langoustines du Guilvinec en deux services 70€
Signature: concombre – Caviar – Anguilles fumées – Crème aigre
Rôtie: dashi – Furikaké …
Encornet de petit bateau breton 32€
Petits pois – Verveine – Crème crue – Panisses
(Avec 10 gr de caviar Osciètre, supplément de 15€)
Sole de Zeebruges 50€
Grenobloise de bigorneaux – Frites fines
Pigeonneau de Racan 42€
Morilles – Sherry – Céleri-noisettes – Truffe
Noix de ris de veau croustillante 45€
Béarnaise – Jardinière aux herbes potagères
Boeuf Wagyu A5+ en 3 préparations 90€
Rôti – Sherry caske – Morilles
Tataki – Brioche au caviar
Tartare – Frites
L’Etivaz en 3 services… 20€
Duxelle – Noix fraîches – Vin jaune
Tiramisu à la coque – Noix – Orgeat… 18€
Café glacé – Glace au café blanc 18€
Dame blanche turbinée minute … 18€
Baba au rhum – Ananas – Vanille … 18€
Intro…
Gougères
Cromesquis de foie gras
Catch of the day…
Croque le cochon…
Asperges de Stephane Longlune
Amandes – Maquée de chèvre – Muscovado…
• Jardinière de homard aux algues et citron
Encornet de petit bateau breton
Petits pois – Verveine – Crème crue – Panisses
(Avec 10 gr de caviar Osciètre, supplément de 15€)
Pigeonneau de Racan
Morilles – Sherry – Céleri-noisettes – Truffe
L’Etivaz en 3 services …
Fromage en remplacement du dessert 12€ – En supplément 20€ – Le vin verre de vin adapté 10€
Tiramisu à la coque – Noix – Orgeat
Le Peps…
Bonbon violette
Souvenir d’enfance
Goût de Montagne
Menu de saison en 4 services 90€ p.pers
La sélection de 4 verres de vin en accord 40€ – Sans alcool 32€
• Menu de saison en 5 services 115€ p.pers
La sélection de 5 verres de vin en accord 50€ – Sans alcool 40€
Uniquement le midi
Intro…
Gougères
Cromesquis de foie gras
Catch of the day…
Croque le cochon…
Asperges de Stephane Longlune
Amandes – Maquée de chèvre – Muscovado…
ou
Encornet de petit bateau breton
Petits pois – Verveine – Crème crue – Panisses
(Avec 10 gr de caviar Osciètre, supplément de 20€)
Part de poisson selon la pêche du jour
Jardinière aux algues et citron
ou
Pigeonneau de Racan
Morilles – Sherry – Céleri-noisettes – Truffe
L’Etivaz en 3 services…
(Fromage en remplacement du dessert 12€ // En supplément 20€ – Le verre de vin adapté 10€)
ou
Tiramisu à la coque – Noix – Orgeat
Le Peps…
Bonbon violette
Souvenir d’enfance
Goût de Montagne
–
Menu de la semaine 60€ p.pers
La sélection de 3 verres de vin en accord 30€ – Sans alcool 24€