Bijleren

Wil u graag zonder stress leren koken als een sterrenchef?

We organiseren cyclussen van drie cursussen. De groepjes zijn klein (max. 12 pers.) en er heerst een gezellige sfeer en een goede verstandhouding tussen de Chef en de cursisten.

Begeleid door Christophe Pauly verdiepen de cursisten zich in de gastronomie: ze leren producten (her)kennen aan de hand van hun smaak, leren smaken combineren en verhoudingen inschatten, het keukengereedschap gebruiken, de basistechnieken voor de verschillende bereidingen in de vingers krijgen, … Door de seizoenen heen leren de cursisten zelf een uitgelezen driegangenmenu te bereiden.

Prijs: € 300 per sessie. Inclusief drank, maaltijden en technische fiches. Wenst u aan het einde van de cursus uw partner, een vriend, … aan tafel uit te nodigen? Dat kan, voor 75,00 €/persoon, aperitief, maaltijd en drank inbegrepen.

De open keuken van Le Coq aux Champs geeft uit op de zaal van het restaurant en is dus ideaal voor kooklessen op maat voor groepen en bedrijven. Na reservering, voor twee tot twaalf personen. Omstandigheden en prijzen à la carte.

In 2021 zijn helaas geen data meer vrij.